Erzincan’da ikamet eden Esila Özyurt maddi imkansızlıklar nedeniyle 3 yaşındaki kızını tedavi edemeyip, 8 ve 11 yaşındaki çocuklarını da okula gönderemeyince yetkililerden yardım isteyerek sesini duymalarını istedi.

Esila Ö. eşi Suat Ö.yaklaşık 6 ay önce trafik kazası geçirerek çalışamaz duruma geldi. Trafik kazası sonrası sağ bacağında ve sağ omuzunda kırıklar olan Suat Ö. çalışamayınca, çocuklarının tedavisini yapamaz, okul ihtiyaçlarını karşılayamaz oldu.

Suat Ö. eşi Esila Ö.(27) çalmadık kapı bırakmadığını ancak herhangi bir olumlu cevap alamadığını belirterek sesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a duyurmak istediğini söyledi.

Esila Ö. açıklamasında; “3 yaşında bir kızım var, kalp ve alerji hastası. Hastanelerde yattı ve yüklü bir borcun altına girdik ve çıkamadık bunun altından. Eşim trafik kazası geçirdi sağ bacak ve sağ omuz kırıldı platin takıldı ve altı ay çalışamayacak duruma geldi. 2 oğlum var okutamıyorum okul masraflarını karşılayamıyorum. Kızım rahatsız ancak Erzurum’a kontrole götüremiyoruz maddi sıkıntılardan dolayı. Şimdi kızımın konuşamama problemi var normalde psikologlara gönderiyorlar böyle durumlarda ama biz maddi sebeplerden dolayı oralara da götüremiyoruz. Sesimi Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a duyurmak istiyorum. Sesimi duyar bana yardım ederse çok mutlu ve memnun olurum” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi