Konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Her yıl olduğu gibi bu yıl da vacip kurbanlarınızı mazlum coğrafyalardaki ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırıyoruz.

Afrika Kurban Hisse Bedeli: 3.500 TL

Arakan Kurban Hisse Bedeli: 5.000 TL

Afganistan - Suriye Kurban Bedeli: 5.000 TL

Türkiye Kurban Bedeli: 12.000 TL

Gazze Dışı Kurban Bedeli: 7.000 TL

Gazze İçi Kurban Bedeli: 19.000 TL

Gazze dışı kurban bedelimiz, sadece konserve seçeneği belirlenerek daha uygun bir fiyatla güncellenmiştir.

Kurban bağışlarınızı https://www.iyilikdernegi.org.tr/tr/bagis/vacip web adresimizden ve mobil bankacılık aracılığıyla yapabilirsiniz.”

Havale/EFT Bağışı İçin Alıcı: İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği IBAN: TR370020900001529546000006

"İHH Fİlistin için bağışları kabul ediyor"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çip teknolojisinde stratejik önem artıyor. Çip tasarlama ve geliştirmemiz önemli. 5 milyar dolarlık teşvik paketini devreye alıyoruz. Rüzgar teknolojileri için 2 ayrı çağrıya çıkıyoruz. Rüzgar ve güneş enerjisi yatırımları için de 1.7 milyar dolarlık kaynak arıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çip teknolojisinde stratejik önem artıyor. Çip tasarlama ve geliştirmemiz önemli. 5 milyar dolarlık teşvik paketini devreye alıyoruz. Rüzgar teknolojileri için 2 ayrı çağrıya çıkıyoruz. Rüzgar ve güneş enerjisi yatırımları için de 1.7 milyar dolarlık kaynak arıyoruz" dedi.

İHH İnsani Yardım Derneği’de başta Filistin(Gazze) ve Türkiye olmak üzere 60 ülkede kurban hisse bedeli 6.700 TL ile bağışları kabul ediyor.

Bağış yapmak isteyenler, İnönü Mahallesi Refik Aras Sokak No:25/B Erzincan / Merkez adresinde bulunan İHH İnsani Yardım Derneği ile iletişime geçerek bağışlarını yapabilirler.

Editör: Adem Küçükkaya