AK Parti Gürpınar'da miting düzenledi AK Parti Gürpınar'da miting düzenledi

Erzincan Valisi Mehmet Makas, Regaib Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Vali Mehmet Makas mesajında şu görüşlere yer verdi; “Ramazan ayının müjdecisi, üç ayların başlangıcı olan RegaibKandili’ni bu gece idrak edeceğiz. Bu bereket ayları; merhamet, şefkat ve yardımlaşma duygularının yoğunluk kazandığı kutlu zaman dilimleridir. 
“Regaib” kelimesi, “kendisine rağbet edilen, arzulanan, talep edilen şey” demektir. Regaib, mağfiret kapılarının sonuna kadar açıldığı üç ayların ilk kandili, kalbimizi aydınlatan nurlu bir gecedir. Aziz Milletimiz, inanıyorum ki dualarıyla ibadetleriyle bereketli bir gece geçirecektir. 

Bu müstesna gecede bizleri iyiliğe, güzelliğe ve insanca yaşamaya çağıran duygularımızın sesine kulak vermeli, Rabbimizin sonsuz mağfiretine sığınmalı, devletimizin bekası, milli birlik ve beraberliğimizin devamı ve bütün insanlığın huzur bulması için dua etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Kıymetli Hemşehrilerimin, Aziz Milletimizin ve tüm İslam Aleminin Regaib gecesini tebrik ediyor, Cenâb-ı Hakk’tanüç ayların ve bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.” 

Adem KÜÇÜKKAYA

Editör: Merve Kiraz