Erzincan İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, okul ziyaretlerine bugün TOBB Binali Yıldırım Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şehit Jandarma Er Fatih Çaybaşı Ortaokulu ve Zeynep Mustafa Han İlkokul ile devam etti.

Okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler tarafından karşılanan İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, TOBB Binali Yıldırım Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Şehit Jandarma Er Fatih Çaybaşı Ortaokulunda İstiklal Marşı törenine katıldı.

Öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Aziz Gün, salgın sürecinden normalleşmeye geçiş süreci hakkında konuştu. 1,5 yıllık pandemi sürecinin öğrencileri olumsuz etkilediği, bu etkileri yok etmek için daha çok çaba harcanması gerektiğini ifade etti. Aziz Gün; "Uzaktan eğitim sürecinde ulaşamadığımız hedef kazanımlara ulaşabilmek için bu süreçte daha çok gayret göstereceğinize olan inancım tamdır." dedi.

Pandemi süresince maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyulmasının çok önemli olduğunu belirtti. Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına öğrencilerin katılımının önemli olduğunu vurguladı. Liselerde, alan seçimlerinde rehberliğin çok önemli olduğunu belirterek, bu konuda Rehber Öğretmenlere ve diğer öğretmenlere büyük görev düştüğünü ifade etti.

TÜBİTAK ve Teknofest proje yarışmalarına katılımın teşvik edilmesi gerekliliği üzerinde duran Aziz Gün, tüm çalışma ve gayretlerinden dolayı öğrenci, öğretmen ve okul yöneticilerine teşekkür ederek ziyaretlerini tamamladı.

Editör: Doğu Gazetesi