Diyanet Gençlik Merkezi’nde Çarşamba gecesi esnaf ve çalışan gençlere yönelik sohbetin konuğu Erzincan İl Müftü Yardımcısı İsmail Yılmaz oldu.

“Yıl Sonu Muhasebesi” üzerine esnaf ve çalışan gençlerle bir söyleşi gerçekleştiren Yılmaz, her yılın sonunda bir muhasebe ile gelecek için yapılan planların bir değerlendirmesi yapıldığı gibi, kul olarak her bir Müslüman ferdin de bir ömür muhasebesi yapmaları gerektiğine dikkatleri çekti.

Erzincan esnafının, hayırseverlerin katkılarıyla hazırlanan ikramların sunumuyla gece programı sona erdi.

Diyanet Gençlik Merkezi Cuma Sohbetleri Konuğu: Eğitimci Oğuz Kürşat Onay, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi erkek öğrencileri katılımıyla eğitim uzmanı Oğuz Kürşat Onay, Zaman Yönetimi’ne dair öğrencilere önemli nasihatlerde bulundu. Yoğun bir öğrenci katılımının gözlendiği program, çeşitli ikramlarla sona erdi.

Diyanet Gençlik Merkezi’nin Cumartesi günü konuğu ise, Erzincan İl Müftü Yardımcısı Kâzım Ural idi. Yine Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nden katılımcı kız öğrencilerle bir tanışma ve samimiyet üzerine yapılan hasbihâl gecenin bereketini dimağlara taşıdı.

Editör: Doğu Gazetesi