Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında yapılacak olan sosyal ve kültürel faaliyetler için Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı heyeti, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’i ziyaret etti.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında yapılacak olan sosyal ve kültürel faaliyetler için Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı heyeti, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’i ziyaret etti. Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şat da hazır bulundu.

Gerçekleşen ziyarette yapılacak faaliyetleri hakkında bilgi veren Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şat, üniversitelerarası işbirliğini geliştirmek amacıyla Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında Dokuz Eylül Üniversitesinden gelecek 20 kişilik bir öğrenci ekibinin Erzincan Kayak Merkezi’nde kayak dersi alacağını söyledi. Ayrıca Şat, 13 Şubat Erzincan’ın Kurtuluşu yıldönümü münasebetiyle bir kayak gösterisi de yapılacağını sözlerine ekledi.

Heyet ile bir süre sohbet eden Rektör Levent, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi olarak üniversitelerarası işbirliğine her daim önem verdiklerini ifade etti. Ergan Dağı Kış Sporları ve Doğa Turizm Merkezi Türkiye’nin önemli kış turizmi merkezlerinden biri olduğunu belirten Rektör Levent, İşbirliği kapsamında yapılacak bu spor faaliyetinin sosyal ve kültürel anlamda Erzincan’a ve Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’ne katkı sağlayacağını söyledi.

Spor faaliyetlerini en iyi şekilde gerçekleştirebilmesi için Rektörlüğün her zaman destek verdiğini kaydeden Rektör Levent, ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.

Editör: Doğu Gazetesi