Hafızlık Tespit Sınavına girecek öğrenciler Müftü Gül’ü ziyaret etti Hafızlık Tespit Sınavına girecek öğrenciler Müftü Gül’ü ziyaret etti

Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Engelli Öğrenci Birimi Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Papatya Karakurt, komisyon üyeleri ve öğrenciler katıldı.
Toplantıda üniversite olarak en önemli hedeflerinden birinin engelsiz üniversite olmak olduğunu ifade eden Rektör Levent, öğrencilerin sorunlarını ve taleplerini dinleyerek onlarla sohbet etti.  Bu tür toplantı ve birlikteliklerin farkındalık yaratmada önemli olduğunu vurgulayan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü;  “Sizlerin hem okullarınızda iyi bir eğitim almanız, hem de ondan sonraki mesleki yaşamlarınıza çok rahat devam edebilmeniz anlamında bütün desteğimizi vermeye çalışacağız. ” dedi.

Öğrencilerinin sorunlarına çözüm önerilerinin de bulunduğu toplantıda Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, son olarak  çalışmalarından dolayı Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimine teşekkür etti. Öğrenciler de verdiği desteklerden dolayı Rektör Prof. Dr. Akın Levent başta olmak üzere üst yönetime ve Engelli Öğrenci Birimi Komisyonu’na teşekkürlerini ileterek memnuniyetlerini dile getirdi.
Adem KÜÇÜKKAYA

Editör: Mücahit Özdemir