Fakir Pocket Clean taşıması kolay, minimal ve bir o kadar da güçlü bir temizleyici olarak dikkat çekiyor.

Ürün kısa yoldan ve derinlemesine bir temizlik vaat ediyor.

Son derece güçlü ve bir o kadar pratik olan Fakir Pocket Clean Buharlı Temizleyici, güçlü motoru sayesinde oldukça başarılı bir buhar performansı ortaya koyuyor. Yüksek buhar basıncıyla tüm ortamı kısa sürede temizliyor ve bakterilerden arındırıyor. 

Pocket Clean, cam yüzeylerde, parkelerde, sert zeminlerde, halılarda, koltuklarda ve çeşitli kumaş yüzeylerde güvenle kullanılabiliyor.Pocket Clean Buharli Temizleyici Beyaz Fakir 3014 38 O 960X960

Her yüzey tipi için ayrı ayrı başlıkları bulunuyor.

Güneş ve rüzgar enerjisi bakımından 5'inci sıradayız Güneş ve rüzgar enerjisi bakımından 5'inci sıradayız

LED gösterge ışığı sayesinde hazır olduğunu size bildiren Pocket Clean, yaklaşık üç dakikalık bir süre içerisinde kullanıma hazır hâle geliyor.

Ergonomik tutma sapı sayesinde kullanımını kolaylaştıran Pocket Clean, çocuk kilidi özelliğiyle ise oluşabilecek tehlikelerin önüne geçiyor ve güvenliği artırıyor.

Kapsamlı temizlikler için son derece ideal olan Pocket Clean Buharlı Temizleyici, kimyasala karşı hassasiyeti bulunan bireyler için oldukça ideal bir temizlik ortaya koyuyor.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Pocket Clean Buharli Temizleyici Beyaz Fakir 3012 38 O 960X960

  • Güç: 950 - 1100 W
  • Su Haznesi: 250 ml
  • Buhar Basıncı: 3 bar
  • Isıtma Süresi: Yaklaşık 3 dakika
  • Ürün Özellikleri: Güçlü buhar püskürtme ile kapsamlı temizlik, - Kimyasal ve temizlik maddesi olmadan hijyenik ve organik temizlik, - Çocuk kilidi
  • Aksesuarlar: Döşeme Aparatı, Cam Temizleme Aparatı, Pamuklu Örtü, Huni, Uzatma Hortumu, Ölçü Kabı, Köşe Aparatı, Uzatma Aparatı, Yuvarlak Fırça

GERÇEK KULLANICI YORUMLARI

“İş görüyor ben indirimden aldım herkese tavsiye ederim camları yormadan siliyor, mutfak dolapları ve ara taşların yağlarını mis gibi çıkarıyor.”

“Aldığıma pişman oldum yorumları okuyarak aldım hiç lekeyi çıkardığı falan yok buhar gücü de zayıf pişman oldum aldigima.”

“Ürün den memnun kaldım. denedim, baştan sulu buhar veriyor ama 2 dk sonra çok güzel buhar veriyor hiç ıslak bırakmıyor. ben iyade yaptım çünkü yerleri silmek için aparatı yoktu.”

“Ben koltuklarım için memnun kaldım yorucu olmuyor pratik. Birde petek lerin içini temizledim. Pratik küçük kullanışlı araba için de çok güzel.” 

“Buharlı temizleyici olarak çok güzel bir ürün çok yer kaplamıyor ama çok iş görüyor teşekkür ederim çok beğendim.”

“Makinayi koltuk halı ve yataklar için dezenfekte amacıyla almıştım benim işimi gördü yani temizlik yaptıktan sonra dezenfekte ediyorum ama kirli biryeri temizlemek gibi bir durumu söz konusu değil derz aralarında ise yaramıyor 30 saniyede bir beklemeye geçiyor 30 sn kadar.”

“Markasına güvenerek aldım.fakat buhar gücü hiç iyi değil.gerekeni yapmıyor 😔”

Mucize bir alet değil buhar sıkıp yine elle temizliyorsunuz olmasa da olur dediğimiz cihazlardan en kullanışlı alanı pencere içi ve petekler.”

“Ürün çok kaliteli. Kesinlikle tavsiye ederim. A a tek sıkıntı hazne küçük olduğu için buhar çok çabuk bitiyor. 1 duşakabin temizliği için 5-6 takviye gerekti. Durumunuz varsa daha büyüğü daha iyi olabilir.”

Editör: Sena ERDOĞAN