Fenerbahçe aşığı çocuğa Erzincan Fenerbahçeliler Derneği tarafından takımının forması ve tablet

Okul önleri ve çevreleri uygulaması yapıldı Okul önleri ve çevreleri uygulaması yapıldı

Gönüllü Gençler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından da takımın renklerini ve logosunu taşıyan eşofman ve ayakkabı hediye edildi. 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkilediği depremin ardından yaralar sarılmaya çalışıyor. Afet bölgesindeki vatandaşlar farklı şehirlerde misafir edilmeye devam ediliyor. Erzincan’a gelen aileler KYK yurtlarında ve akrabalarının yanında misafir ediliyor. 

Ailesi ile depremden sonra Kahramanmaraş’tan, Erzincan’a gelen 7 yaşında ki Selim Büyükçapar, Fenerbahçe logolu eşofmanlarının deprem bölgesinde kaldığını söylemesi üzerine Gönüllü Gençler Derneği tarafından eşofman ve ayakkabı hediye edilirken, Erzincan Fenerbahçeliler Derneği tarafından da gönül verdiği takımın forması ve tablet hediye edildi.   
Erzincan Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Atilla Sönmez ve dernek üyeleri tarafından ziyaret edilen minik taraftar Selim Büyükçapar, mutluluğunu ifade ederek abilerime hediyelerinden dolayı çok teşekkür ediyorum dedi.
Erzincan Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Atilla Sönmez’de, kardeşimizin Fenerbahçe sevgisini görünce duyarsız kalmak istemedik. Kendisine takımımızın formasını ve burada canı sıkılmasın diye tablet hediye etmek istedik. Kendisini ziyaret ederek hediyelerini takdim ettik. Minik kardeşlerimiz bizim ülkemizin geleceği. Ülkemizin geleceği olan kardeşlerimizin Fenerbahçeliler Derneği olarak her zaman yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Merve KİRAZ
 

Editör: Merve Kiraz