Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi tarafından, “Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği” hükümleri uyarınca Şef, Memur ve Tekniker kadrolarına atama yapmak üzere sınav açıldı.

Yazılı sınav sonrası gerçekleştirilen sınavın sözlü aşaması ilgili yükseköğretim kurumu tarafından yapıldı. 5 Şef, 3 Memur ve Tekniker kadrosu için sınava giren tüm adaylara yazılı sınav sıralaması değişmemesi için 100 puan verildi. Yazılı notu yüksek olan adayların sözlü mülakatta haklarının yenmemesi açısından Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi yönetiminin herkese 100 vermesi örnek bir uygulama olarak gösterildi.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi tarafından, "Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği" hükümleri uyarınca Şef, Memur ve Tekniker kadrolarına atama yapmak üzere sınav açıldı.

Yazılı sınav sonrası gerçekleştirilen sınavın sözlü aşaması ilgili yükseköğretim kurumu tarafından yapıldı. 5 Şef, 3 Memur ve Tekniker kadrosu için sınava giren tüm adaylara yazılı sınav sıralaması değişmemesi için 100 puan üzerinden verildi. Yazılı notu yüksek olan adayların sözlü mülakatta haklarının yenmemesi açısından üniversite yönetimi herkese 100 verdi.

Editör: Doğu Gazetesi