Erzincan İl Müftüsü Burhan Çakır, İhtiyaç Odaklı ve 4 – 6 Yaş Grubu öğrencilerin eğitim gördüğü kurslara bir ziyarette bulundu.

Erzincan İl Müftüsü Burhan Çakır beraberinde Din Eğitimi ve hizmetleri Şube Müdürü Ali Şen ile birlikte, İhtiyaç Odaklı ve 4 – 6 Yaş Grubu öğrencilerin eğitim gördüğü kurslara bir ziyarette bulunarak hem öğrencilerin durumunu hem de kursların çalışma usul ve esaslarını, sınıf düzenlerini yerinde inceledi.

Öğrencilerle birebir ilgilenen ve onları çeşitli ikram ve hediyelerle taltif eden Müftü Burhan Çakır, aileleriyle ve kurs öğreticileriyle de irtibatlı olarak yapılan çalışma ve etkinlikleri dinledi. Öğrencilere, ailelerine ve öğreticilerine başarı dileklerini de ileten Müftü Çakır,  geleceğin yüz akı olan çocukların her şeyin ve her hizmetin en iyisine layık olduklarını, bu konuda kendi üzerlerine düşen sorumlulukların bilinciyle daha dikkatle hareket ettiklerini ve hizmetin kalitenin ortaya çıkarılması adına her türlü takibatın yapıldığını ve yapılacağını söyledi.

Editör: Doğu Gazetesi