2022 yılı 1’inci İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Erzincan Valisi Mehmet Makas başkanlığında gerçekleştirildi.

AFAD Toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya; Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, belediye başkanları, yatırımcı kurum ve kuruluşların bölge temsilcileri ve il müdürleri ile bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantıda, yatırımcı kuruluşların 2021 yılı içerisinde ilimiz genelinde yürüttükleri çalışma ve projeler ile 2022 yılında yapılacak çalışmalar hakkında kurum yöneticileri tarafından sunum eşliğinde bilgiler verildi.

Yapılan sunumların ardından değerlendirmelerde bulunan Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan’ın her yönden kalkınması ve gelişimi, hemşehrilerimizin refahı için yapılan çalışmalar nedeniyle yatırımcı kurumların il ve bölge temsilcilerine teşekkür ederek, 2022 yılında da yapılacak çalışmaların titizlikle takibini istedi.

Toplantı sonunda, ülkemizin bazı bölgelerinde meydana gelen orman yangınlarına müdahale ve sonrasında destek veren belediye başkanlarına, İçişleri Bakanlığı’nca düzenlenen teşekkür belgeleri verildi.

Editör: Doğu Gazetesi