Vali Mehmet Makas başkanlığında AFAD Toplantı salonunda düzenlenen toplantıya; Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, EBYÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Çağrı Çırak, Vali Yardımcısı Ömer Özbay, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hakan Dedebağı, İlçe Kaymakamları, belediye başkanları, yatırımcı kurum ve kuruluşların bölge temsilcileri ve il müdürleri katıldı.

Toplantının başlangıcında değerlendirmelerde bulunan Mehmet Makas, Erzincan'ın her yönden kalkınması ve gelişmesi, vatandaşların refahı için 2022 yılında yapılan ve 2023 yılında yapılacak olan çalışmalar nedeniyle yatırımcı kurumların il ve bölge temsilcilerine teşekkür etti.  Vali konuşmasının devamında, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın şiarıyla derdimiz insanlarımızın aldığı hizmetler bağlamında tüm Erzincan'da memnuniyet oluşturmak. 2022 yılında bu memnuniyeti oluşturdunuz. Hepinize teşekkür ediyorum. 2023 yılında da çok hızlı bir şekilde üzerinize düşen görevleri ifa edeceğinize, yatırımları yapacağınıza dair inancımız tamdır." dedi

Erzincan Valiliği İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Engin Ustaoğlu tarafından Erzincan'da ki yatırımlara ait veriler ile ekonomik göstergelere ilişkin sunum yapılarak, veriler salonda bulunan katılımcılar ile paylaşıldı.

Erzincan'da otomobil yangını (VİDEO) Erzincan'da otomobil yangını (VİDEO)

Daha sonra sırasıyla yatırımcı kuruluşların ilimiz genelinde yürüttükleri çalışma ve projeler hakkında kurum yöneticileri tarafından sunum eşliğinde bilgiler verilerek, koordinasyonu gerektiren konularda ilgili birim yöneticileri ile fikir alışverişinde bulunuldu.

Adem KÜÇÜKKAYA

Editör: Merve Kiraz