Erzincan İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, okul ziyaretleri kapsamında Erzincan Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti.

İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, Erzincan Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaretinde okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya gelerek, öğretmenlerin taleplerini dinledi. Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına öğrencilerin katılımının sağlanmasının önemini vurguladı. TYT ve AYT sonuçlarındaki başarılarından dolayı öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti.

İşlenen derslere iştirak eden Gün, öğrencilerle sohbet etti. Aziz Gün; "Pandemi nedeniyle yaklaşık olarak okullarımız bir buçuk yıldır kapalıydı. Bunun eksikliğini hepimiz gördük. Dünyayı etkisi altına alan bu pandemi süreci alınan önlemler ve yapılan aşılar sayesinde azalma eğilimine girmiş durumda. İnşallah en kısa zamanda biter ve normal hayatımıza döneriz. Salgın sürecini temizlik, maske ve mesafe kurallarına uymakla bitireceğiz. Tüm bu kurallara uyduktan sonra derslerimize çok daha fazla çalışmalıyız" diyerek 2021-2022 eğitim öğretim yılının ilimize, velilerimize, öğrencilere ve öğretmenlere hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak okuldan ayrıldı.

Editör: Doğu Gazetesi