Genç Şavak Derneği kurucusu ve 1. Dönem Başkanı Özkan Beydili, Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili aday adaylığını açıkladı. 

CHP Erzincan Milletvekili Aday Adayı Özkan Beydili, adaylık açıklamasında şu ifadeleri kullandı; "2023 Genel Seçimlerinin mihenk taşı olan ve bugünlerin habercisi olan 2019 Yerel seçimlerinde CHP Erzincan Belediye Meclisi Üyesi Kontenjan Adayı olarak başladığım siyasi hayatıma 14 Mayıs'ta yapılacak olan Genel Seçimlerde CHP Erzincan Milletvekili Aday Adayı olarak devam etme hususunda aldığım kararı siz değerli dostlarımla paylaşmaktan onur duyarım.

Kur’an-I Kerimi güzel okuma yarışması yapıldı Kur’an-I Kerimi güzel okuma yarışması yapıldı

2018 yılından itibaren mensubu olduğum ve mensubu olmaktan gurur duyduğum bu kutlu yolda Genel Başkanımızın deyimi ile zor ve tehlikeli bir yola girdim. Ancak tek bir gün endişe etmeden partimize yakışır bir nefer olarak büyük bir mücadele gösterdim. Tehdit ettiler; sinmedim, İftira attılar; aldırmadım, Mahkemelerde yargıladılar; korkmadım, korkmayacağım. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı, Millet İttifakının Meclis üstünlüğü, Cumhuriyet değerlerinin yeniden tesisi, Katılımcı demokrasinin sağlanması, Adalete olan güvenin yeniden tesisi, Temel ve hak özgürlüklerinin anayasa ile güvence altına alınması, Çağdaş ve ilerici bir yönetim sistemine geçilmesi ve Gençlerimizin gelecek kaygısı duymadan, özgürce kendini ifade edebildiği daha iyi bir Erzincan, daha iyi bir Türkiye için Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ve ülkemizin kurucu partisi olan Cumhuriyet Halk Partisinden Erzincan Milletvekili Aday Adaylığımı açıklamaktan onur ve gurur duyuyorum. Partimizden Milletvekili Aday Adaylığı başvurusu yapan ve yapacak olan tüm yoldaşlarıma bu hizmet yolunda başarılar diliyorum. 
Son olarak, bugüne kadar bana desteklerini esirgemeyen tüm dostlarıma , Erzincan'lı hemşehrilerime, gençlerimize selam olsun. 'Geliyor Gelmekte Olan' 
'BİRLEŞE BİRLEŞE KAZANACAĞIZ' saygılarımla..."

Merve KİRAZ

Editör: Merve Kiraz