A-101'e Akıllı Robot Süpürge, FISSLER/KORKMAZ Tencere Takımı, WMF Düdüklü Tencere, Çamaşır Kurutma Makinesi geliyor A-101'e Akıllı Robot Süpürge, FISSLER/KORKMAZ Tencere Takımı, WMF Düdüklü Tencere, Çamaşır Kurutma Makinesi geliyor

İsrailli gıda devi Strauss, "Elite Türk Kahvesi" adlı ürünün adını değiştirerek içerisinde yer alan "Türk Kahvesi" ifadesini çıkardı.

Starbucks, Türkiye'de İsrail'e destek verdiği iddiasıyla bir süredir protesto edilmekteydi. Hatta TGRT Haber'in deneyimli sunucusu Meltem Günay, dün yayın sırasında unuttuğu Starbucks bardağı nedeniyle işinden oldu. Olayların ardından İsrail cephesinden dikkat çeken bir hamle geldi.

Strauss, Ünlü “Elite Türk Kahvesi” Ürününden ‘Türk’ İfadesini Kaldırdı!

Strauss, ünlü "Elite Türk Kahvesi" olarak satılan ürünün adında değişiklik yaparak "Türk" ifadesini çıkardı. Ürün ambalajında artık İsrail bayrağı eşliğinde "Başka ülkemiz yok" yazısının bulunduğu belirtiliyor. Bu değişiklik, Türkiye ile İsrail arasındaki gerilimin ekonomik boyutunu vurgulamakta ve iki ülke arasındaki ticari ilişkilerin karmaşıklığını ortaya koymaktadır. Starbucks'un Türkiye'deki popülerliğindeki bu düşüş ve Strauss'un değişikliği, bölgesel siyasi olayların şirketler üzerindeki etkisini gösteren bir örnek olarak karşımıza çıkmaktadır.

Editör: Doğu Gazetesi