Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun düzenli bir şekilde gerçekleştirdiği Mahalle toplantılarında vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Aksun Mahalle toplantılarına İzzetpaşa ve Ersevenler Mahalleleri ile devam etti.

Erzincan Belediyesi tarafından "Mahalleli Soruyor Başkan Cevaplıyor"  sloganı ile başlatılan ve yoğun ilgi gören Mahalle toplantıların 23’üncüsü İzzetpaşa ve Ersevenler Mahallelerinin katılımı ile İzzetpaşa Ortaokulu toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıya, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, MHP İl Başkanı Salih Aksu, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri, Ülkü Ocakları İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan, İzzetpaşa Mahallesi Muhtarı Mehmet Yeter, Ersevenler Mahallesi Muhtarı Yılmaz Koç ve Mahalle halklarının katılımı ile gerçekleştirilen toplantı yoğun ilgi gördü.

Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda daha sonra 3 Yıl içerisinde Erzincan Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar ve planlanan projelerin anlatıldığı tanıtım videosu izlendi.

Kongre ve Kültür Merkezindeki bu eksiklik şaşkınlığa sebep oldu! Kongre ve Kültür Merkezindeki bu eksiklik şaşkınlığa sebep oldu!

Programda konuşma yapan Erzincan Belediyesi Başkan Yardımcısı İkram Çamur,  İzzetpaşa ve Ersevenler Mahallelerinde yapılan çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgiler verdi.

İzzetpaşa Mahallesi Muhtarı Mehmet Yeter ve Ersevenler Mahallesi Muhtarı Yılmaz Koç ise konuşmalarında; Mahallelerinde yapılmasını istedikleri işler hakkında isteklerini anlatarak,  toplantının yapılmasından dolayı Erzincan Belediyesi Başkanı Sayın Bekir Aksun’a teşekkür ettiler.

Programda Konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Salih Aksu ise, vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Bekir Aksun’a teşekkür etti.

Mahalle Muhtarlarına teşekkür ederek sözlerine başlayan Belediye Başkanı Bekir Aksun ise konuşmasında şunları ifade etti; “Erzincan’ımız kardeşliğin şehri. Hangi köşesi olursa olsun birbirimizle selam alıp, selam verdiğimiz, günü birlik karşılaştığımız, ama sorunlarımızı da birlikte çözmemiz gerektiği kanaati ile hareket ediyoruz. Göreve başladığımız günden bu güne kadar hiçbir yer ayrımı yapmaksızın herkese adil ve eşit gözle bakarak hizmet götürmeye çalıştık. Mutlaka eksikliklerimiz vardır ama hiç kimseye karşı da mesafemiz yoktur. Herkese aynı eşit mesafedeyiz. Bu yapmış olduğumuz icraatları herkese eşit bir şekilde götürmeye çalıştık. Takdir edersiniz ki Erzincan’ın yedi buçuk kat büyüyen bir Belediyesi’nin herkese ulaşma noktasında gecikme yaşanacaktır. Bu gecikmelerden dolayı da vatandaşlarımızın gösterdikleri sabırada ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah sizlere layık olmaya çalışacağız. Buraya gelme nezaketinde bulunduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Belediye Başkanı Bekir Aksun’un konuşmasının ardından soru – cevap kısmına geçildi. Mahalle halklarının istek, öneri ve sorunlarını dinleyen Başkan Aksun, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri vatandaşların sorularını cevaplandırdılar.

Merve KİRAZ

Editör: Merve Kiraz