İSTANBUL (AA) - Keçiören Belediyesi tarafından Kahramanmaraş'a gönderilen aşevinde 3 öğün yemek hizmeti sunuluyor.

Hakkari'de ekipler, kar kalınlığının 5 metreyi bulduğu üs bölgesinin yolunu açmaya çalışıyor Hakkari'de ekipler, kar kalınlığının 5 metreyi bulduğu üs bölgesinin yolunu açmaya çalışıyor

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, her öğünde 1.600 kişilik sıcak yemek çıkarılan aşevinde, her gün farklı yemek pişiriliyor.

Sabahları kahvaltılık, öğle ve akşam ise sıcak yemek sunuluyor. Yemekten depremzedeler, enkaz kaldırma çalışması yapan ekipler ve gönüllüler rahatlıkla faydalanıyor.

Açıklamada görüşleine yer verilen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, deprem felaketinin yaşanm​asıyla Kahramanmaraş merkezde yer alan Devlet Su İşleri 20. Bölge Müdürlüğü içine aşevi kurduklarını ve burada vatandaşlara sıcak yemek hizmeti verdiklerini bildirdi.

Altınok, "Kahramanmaraş'ta ivedilikle aşevimizi kurduk. Günlük 3 öğün yemek çıkararak hem depremzedelerimize hem de bölgede görev yapan vefalı ekiplerimize hizmet veriyoruz. İlk günden bu yana milletimizle el ele vererek yaralarımızı sarıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: aa