Kartlı ödemelerdeki kesintiler, yüksek fiyat uygulamaya itiyor iddiası! Kartlı ödemelerdeki kesintiler, yüksek fiyat uygulamaya itiyor iddiası!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, sağanak ve gök gürültülü sağanağın, İç Anadolu'nun güney doğusu, Konya'nın güney ve doğusu, Karaman, Niğde, Kayseri, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir, Kırıkkale, Yozgat, Çankırı, Ankara'nın kuzey ve doğusu, Çorum ve Tokat çevreleri ile Kastamonu'nun güney, Antalya'nın doğusunun iç kesimlerinde yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Bununla birlikte meteoroloji haritasına bakıldığında 7 bölgemizde de sağanak yağış bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Meteoroloji'nin hava tahmin haritası verilerine göre Antalya, Karaman, Konya, Niğde, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir, Kırıkkale, Ankara, Çankırı, Çorum, Amasya, Yozgat, Tokat, Diyarbakır, Muş, Bitlis ve Van için "sarı" alarm verildi. Mardin, Batman, Şırnak, Siirt ve Hakkari içinse "turuncu" uyarıda bulunuldu.

Editör: Saliha Kara