Erzincan Valisi Mehmet Makas başkanlığında, Kızılay ve Hocabey Mahalleleri ile ilgili toplantı yapıldı.

Erzincan Valisi Mehmet Makas başkanlığında, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, İl Genel Meclis Başkanı Bekir Yıldız, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yaşar Felekoğlu, Erzincan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Selçuk Adın, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ iştiraki GEDAŞ yetkilileri katıldı.


Düzenlenen toplantıda, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğü yetkilileri ve TOKİ iştiraki Gayrimenkul Değerlendirme A.Ş. (GEDAŞ) yetkilileri tarafından, Kızılay ve Hocabey Mahallelerinde TOKİ tarafından yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili sunum yapılarak, bilgiler verildi.


Kızılay ve Hocabey Mahallelerinde yapılan kentsel dönüşüm projeleri ile Erzincan’ın, fiziki anlamda önemli bir değişim kazandığını ve bu değişimin yapılacak yeni çalışmalar ile devam edeceğini belirten Erzincan Valisi Mehmet Makas, “Bu projelerde emeği geçen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımıza, Erzincan Belediyemize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi