Erzincan Belediye Başkan Bekir Aksun, Mahalle toplantılarına Yalnızbağ Yerleşkesi ile devam ediyor.

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun “Mahalleli Soruyor, Başkan Cevaplıyor” programları kapsamında bu gün Yalnızbağ Yerleşkesi sakinleri ile bir araya gelecek.

Yalnızbağ Yerleşkesinde yapılacak olan toplantı bugün Yalnızbağ yerleşkesinde bulunan mahalle sakinlerinin katılımları ile çay başında bulunan Yalnızbağ Düğün Salonu’nda yapılacak.

Düzenlenen toplantılarda Belediye tarafından Mahallelerde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgiler veriliyor.  Toplantılar vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanırken, toplantının yapıldığı Mahalle sakinleri Belediye Başkanı Bekir Aksun ile görüşerek istek ve önerilerini dile getiriyorlar.

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun toplantılar ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında; "Mahalleli Soruyor Başkan Cevaplıyor"  Programları kapsamında bu hafta 24’üncüsünü düzenleyeceğimiz  toplantıda mahalle sakinleri ile bir araya gelerek yaptığımız çalışmaları anlatıp, yapacağımız çalışmalar ile ilgili olarak bilgiler vereceğiz. Yapacağımız toplantıya tüm Mahalle sakinlerini ve vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.

İl Jandarma Komutanı İl Emniyet Müdürü ile bir araya geldi İl Jandarma Komutanı İl Emniyet Müdürü ile bir araya geldi

Merve KİRAZ

Editör: Merve Kiraz