Erzincan Milletvekilleri yaptıkları açıklamada; "Ülkemizde 10 ilde yıkıma sebep olan ve Asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifa diliyoruz. 
Türkiye olarak çok zor günlerden geçiyoruz; ama biz güçlü bir ülkeyiz; Allah’ın izniyle ,Millet Devlet TEKYÜREK; el ele vererek hep birlikte yaralarımızı saracağız inşallah . Depremi en iyi bilen biz Erzincanlılar olarak canla başla koşanlardan olduk. Biz de depremin ilk gününden itibaren görevli olduğumuz deprem bölgesinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Burada yardım elini uzatan, maddi manevi destek veren tüm kurum ve kuruluşlara, STK lara ve yurtiçinden yurtdışından gelen tüm kurtarma ekiplerine teşekkür ederiz. İçerisinde büyük hikmetler barındıran mübarek Miraç Kandili’nin ve üç ayların, birlik ve kardeşliğimize  vesile olmasını diliyoruz.

Müslümanlar için büyük önem arz eden böyle güzel bir vaktin faziletlerinden faydalanarak, kötülüklerin yerini barış ve kardeşliğin, birlik ve beraberliğin almasını sağlayalım. Gönül dünyamızı kirleten duygulardan arınıp, sevgi ve kardeşlik hislerimizi güçlendirelim. 

Girlevik Şelalesi Projesi değerlendirildi Girlevik Şelalesi Projesi değerlendirildi

Depremzede kardeşlerimize ve vefat eden kardeşlerimize dualar edelim. Pek çok mucizeyi bünyesinde barındıran bu kutlu gecenin hayrından dualarla faydalanalım.  Görüyoruz ki insan hayatı çok kısa. Bu nedenle nefes aldığımız her saniyeyi iyilik dolu kullanmak için çaba göstermeliyiz. 

Bu vesileyle tüm İslam âleminin mübarek Miraç Kandili’ni en içten duygularımızla tebrik ediyoruz. Yaralarımızı her zaman olduğu gibi yine millet olarak hep birlikte saracağız inşallah " ifadelerini kullandılar.
Merve KİRAZ

Editör: Merve Kiraz