Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Başıbüyük de katıldı.

2024-TUS ve STS Tıp Doktorluğu 1. dönem sınavları pazar günü yapılacak 2024-TUS ve STS Tıp Doktorluğu 1. dönem sınavları pazar günü yapılacak

Fakülte temsilcileri ile bir arayan gelen Rektör Levent ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Başıbüyük fakülte sorunları, öğrencilerin talep ve beklentileri dinledi. Temsilciler, Üniversite öğrencileri kampüs alanında, dersliklerde, öğrenci toplulukları faaliyetlerinde, yemek fiyatları ve ulaşım konularında yaşadıkları sıkıntıları gündeme getirerek bilgi alışverişinde bulundu.
Toplantıda Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Levent, öğrenci odaklı toplantıları önemsediklerini belirterek, “ Sizlerin yaşadıkları sorunlar, sıkıntılar, önerilerini ve talepleriniz bizim için ve sizlerin iyi bir eğitim almanız açısından önemli. Bu nedenle  bu tür toplantılarımızı yapmaya devam edeceğiz” dedi. 

Son olarak Rektör Levent, yapmış oldukları faaliyet ve çalışmalardan dolayı öğrenci temsilcilerine teşekkürlerini iletti. Temsilciler de Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü ve üst yönetime öğrencilere vermiş  desteklerden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Adem KÜÇÜKKAYA

Editör: Mücahit Özdemir