ŞOK'a Karcher Yıkama Makinesi, PS5/iPhone 15, Çamaşır Kurutma Makinesi, Samsonite Valiz Setleri geliyor! ŞOK'a Karcher Yıkama Makinesi, PS5/iPhone 15, Çamaşır Kurutma Makinesi, Samsonite Valiz Setleri geliyor!

Takdir göreceğine ve ödül alacağına işaret eder. Mesleğinde hak ettiği başarıya erişeceğini, başarısının daim olacağını gösterir. Mükemmel bir geleceğe erişmek olarak tabir olur. Üst pozisyonlara erişmek, çalışanı olduğu iş yerinde yönetimi üstlenmek, projenin başına geçmek anlamına gelir. Kazanmak istediği parayı kazanacağına, sermaye ve birikim sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada Elinde Meşale Görmek

Adeta tam olmak ve sürekli ilerlemek olarak tabir edilir. Eksik gördüğü, ihtiyaç duyduğu ne varsa erişeceğine delalet eder. Alamadığı bir iş eşyasını alabilir, sertifikasını hak edebilir, vesile ile iş sahibi olabilir anlamına gelir. Destek istemeyi düşündüğü bir kimseden alacağı olumlu cevaba işaret eder. Cesur olması ve hayallerinin peşinden gitmesi gerektiğine işaret eder. Sevdiğini ve ailesini yanında görmek istiyorsa muradına ereceğinin müjdesine delalet eder. Mutluluğu eline aldıktan sonra yaşayacağı duygu dolu anları gösterir.

Editör: Doğu Gazetesi