Buyruk basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “18.01.2023 tarihi itibariyle MÜSİAD Erzincan üyelerimizin teveccühü ile yola devam kararı alındı. Geçen dönem görev alan kıymetli yönetim kurulu üyelerimizi tebrik ediyorum ve yeni seçilen arkadaşlarımıza gönülden başarılar diliyorum. Buradan sizin aracılığınız ile MÜSİAD ailesine teşekkürlerimi sunuyorum.

Girlevik Şelalesi Projesi değerlendirildi Girlevik Şelalesi Projesi değerlendirildi

Şimdiye kadar bir dizi çalışmaların içinde bulunduk. Yurtiçinde ve yurt dışında ticari programlara dahil olduk. Oldukça başarılı, yoğun ve verimli geçen bir yılın ardından bu genel kurul ile birlikte tekrar yenilendik, heyecanımız arttı ve 2023 için Erzincan MÜSİAD olarak güçlenerek yolumuza devam edeceğiz.   Bu sene ilk dört aylık faaliyetlerimizi özetleyecek olursak; 11-19 Şubat Suudi Arabistan iş gezisi, 23 Şubat Uluslararası Genç İşadamları Kongresi (UGİK), 4 Mart Genç MÜSİAD Genel Kurulu, 5-9 Mart ABD gezisi, 10-12 Mart Antalya Diplomasi Forumu, 21 Mart Sanayi Zirvesi… Bu zengin faaliyet takvimiyle birlikte 23 Mart’ta Ramazan-ı Şerif’i karşılayacağız inşallah. Ramazan ayında şube iftar ve sahur programlarını gerçekleştireceğiz. 30 Nisan’da da MÜSİAD 27. Olağan Genel Kurulumuzu yapacağız.  

Sektör kurullarımızla ve zengin teşkilat yapımızla ekonomimizin kılcal damarlarına kadar nüfuz ediyoruz. Erzincan MÜSİAD olarak her zaman memleketimize yalpan yatırımların artması , istihdamın artması ve ekonomik olarak daha güçlü bir marka şehir haline gelmesi için uğraşıyoruz. Ülkemiz ve şehrimiz için fedakarca çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.”
 

Editör: Merve Kiraz