Sleepy'nin çıkan yüzey temizleme mendili ile temizleme mendillerine talep arttı. Marka ile birlikte birçok temizleme mendili ön plana çıktı. Temizlikte pratiklik arayanlar için temizlik mendilleri veli nimet oldu. Piyasada en ileri gelen yüzey temizleme mendilleri arasında Sleepy elbette başta geliyor ancak markanın dışında da birçok fiyat performans ürün olan mendiller bulunuyor. 

İşte en iyi yüzey temizleme mendilleri

Sleepy Easy Clean Çamaşır Suyu Katkılı Yüzey Temizlik Havlusu

Sleepy Easy Clean Yüzey Temizleme Mendili 960X960

İçeriğindeki beyaz sirke ve karbonat sayesinde doğal bir temizlik sağlayan Sleepy temizlik havlusu piyasanın en çok tercih edilen mendili.  Durulama gerektirmiyor ve iz bırakmıyor.

A-WET Hijyenik Wet Wipes Kova Islak Mendil

A Wet Hijyenik Wet Wipes Kova Islak Mendil 1280X768

A-WET Hijyenik Wet Wipes kova ıslak mendil, normal ıslak mendillerden daha büyük. Masalar, tezgahlar, dolap kapaklarını tek bir mendille silmeyi vaat ediyor.

Lysol Pratik Yüzey Temizleyici Antibakteriyel Islak Mendil

Lysol Pratik Yüzey Temizleyici Antibakteriyel Islak Mendil 1280X768

Lysol’un dünyaca ünlü dezenfektan markasının ürünlerinden biri. Ürün hem yüzeyleri temizler hem de antibakteriyel bir etki sunar, böylece temizlik esnasında bakterileri öldürür. Yağ, sabun kalıntısı ve kireç gibi farklı kirleri rahatlıkla temizler.

Cif Ultra Hijyen Yüzey Temizleme Mendili

Cif Ultra Hijyen Yüzey Temizleme Mendili J 960X960

Ürün, araba, kapı kolu, tezgah, ışık düğmesi, anahtar gibi sık temas edilen her türlü yüzeyde kullanılabilir. Aynı zamanda temizlediği yüzeylerde ferahlatıcı bir koku bırakır.

Solo Tüm Yüzeyler Islak Temizleme Havlusu

Solo Tüm Yüzeyler Islak Temizleme Havlusu 873X960

Erteleme huyundan kurtulmanın basit yolları Erteleme huyundan kurtulmanın basit yolları

Bu yüzey temizleyici ıslak mendil masa, tezgah, dolap gibi evdeki farklı yüzeylerin temizliğinde kullanılabilir. 

Chicco Çok Amaçlı Yüzey Temizleme Mendili

Chicco Çok Amaçlı Yüzey Temizleme Mendili 1280X768

 Alkol veya sabun içermeyen bu mendil, tüm yıkanabilir yüzeyleri kolayca temizler. Hızlı ve etkili bir temizlik için ideal bir ürün.

Scotch-Brite Kullan At Islak Banyo Bezi

Scotch Brite Kullan At Islak Banyo Bezi 1280X768

 Kullan at ıslak banyo bezi,  çamaşır suyunun iki katı etkiye sahip bir formülle tasarlanmış. Özel formülü sayesinde durulama gerektirmez ve yüzeyde tortu bırakmaz. Lavabo, banyo fayansları, klozet, banyo dolapları, küvet gibi zorlu yüzeylerde etkili bir şekilde kullanılabilir. 

VEBOX Easy Wet Wipes Kova Islak Mendil

Vebox Easy Wet Wipes Kova Islak Mendil 1280X768

Diğer ıslak mendillere kıyasla daha büyük ve daha geniş, aynı zamanda yapısı kalın. Özel solüsyonu sayesinde durulama gerektirmez. Pratik olarak her türlü yüzeyde kullanılabilir. 

Editör: Sena ERDOĞAN