Erzincan Şehit Aileleri Koruma Derneği tarafından Deprem Bölgesine Sıcak Çorba ve Ekmek gönderildi. Dernek Bölgede seyyar mutfak kurarak günlük 10 bin kişiye sıcak çorba ikram edecek.
Saat 14.30’da Erzincan’dan Malatya iline hareket eden Şehit Aileleri Koruma Derneği üyeleri kendilerine ait özel araçlarla deprem bölgesine hareket etti.

Hava Şartlarının oldukça sert geçtiği deprem bölgesinde ulaşabildiğimiz kadar kişiye sıcak çorba ve ekmek  ikram etmek istediklerini söyleyen Abdulkadir Zengin bu noktada yapılan tüm harcamaların da Erzincan Şehit Aileleri Koruma Derneği tarafından karşılandığını söyledi. Erzincan esnafından bazıları da bu çorbada tuzumuz olsun dediler ve desteklerini esirgemediler.

Şehit Aileleri Koruma Derneği Başkanı Abdulkadir Zengin, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler sonrasında depremzedelere ulaşabilmek amacıyla böyle bir yöntem belirlediklerini ifade etti.
Erzincan Şehit Aileleri Koruma Derneği Başkanı Abdulkadir Zengin Depremzedeler adına destek veren herkese teşekkür etti.

GÖNÜLLÜ GENÇLER DERNEĞİ’DE KAMYON VE TIR GÖNDERDİ

“Okuldaki Çiftlik” projesi hayata geçirildi “Okuldaki Çiftlik” projesi hayata geçirildi

4000 battaniyenin yanı sıra 4000 adet ayakkabı ve kışlık mont ile 4 palet içme suyu bebek maması ve polar monttan oluşan bir kamyon gönderdi. 

4000 adet battaniyenin Erzincan’dan temin edilememesi sebebiyle ürünler İstanbul’dan TIR ile deprem bölgesine ulaştırılacak.

Merve KİRAZ

Editör: Merve Kiraz