AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ve Merkez İlçe Başkanı Av. Ferhat Bulut, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde uzun bir aradan sonra yüz yüze eğitime başlayan öğrencilere başarılar dilediler.

Şireci ve Bulut yaptıkları açıklamada: “Ülkemizin farklı illerinden Erzincan Binali Yıldırım Üniversitemize eğitim-öğretim görmeye gelen öğrencilerimize başarılar diliyoruz. AK Parti Erzincan Gençlik Kollarımız her yıl olduğu gibi bu senede “Kampüse Hoş Geldin” etkinliğiyle öğrenci kardeşlerimizi karşılamaya devam ediyorlar. Bunun yanı sıra bizlerde şehrimize gelen öğrencilerimize basın aracılığıyla başarılar dileyerek kendilerinin her türlü ihtiyacının çözümü noktasında burada olduğumuzu belirtmek istedik.

Tarih ile iç içe olan, doğal güzellikleriyle büyüleyen, bu güzel şehrimizde siz birbirinden değerli gençlere ev sahipliği yapmak bizlere ayrıca mutluluk ve heyecan veriyor. Sizler bizlerin ve bu ülkenin geleceği, güvencesisiniz. Üniversitemiz her yönüyle donanımlı ve kaliteli bir üniversite. Bizler her daim sizlerin yanınızda olmaya devam edeceğiz. Herhangi bir istek veya talepleriniz olması halinde bunları bizlere her zaman iletebilirsiniz. Sizlere eğitim-öğretiminiz başta olmak üzere hayatınızda başarılar diliyoruz. AK Parti olarak siyasi görüş fark etmeksizin her bir öğrencimize kapılarımız açık” ifadelerini kullandılar.

Editör: Doğu Gazetesi