Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, Antrenör Murat Sönmez ve milli sporcular Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’i makamında ziyaret etti.

04-10 Ekim “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri kapsamında Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, Antrenör Murat Sönmez ve milli sporcular Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, 4-10 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri ve amatör spor dallarında faaliyet gösteren kulüp ve sporcular hakkında Üniversite Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’e bilgi verdi ve amatör spora verdiği desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Sporda Erzincan’da ki her başarının ülke sporuna katkı anlamına geldiğini kaydeden Rektör Levent de ziyarete gelen sporcularla yakından ilgilendi, onlarla sohbet edip başarılarından dolayı onları tebrik etti. Ziyaret, çiçek ve hediye takdimi ile son buldu.

Editör: Doğu Gazetesi