“Piknik Sepeti” adlı tiyatro oyunu ekibi, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’i ziyaret etti.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi 15. yıl etkinlikleri kapsamında Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nde sahnelenecek olan “Piknik Sepeti” adlı tiyatro oyunu ekibi, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’i ziyaret etti. Ziyarette Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Fatih Ertugay da hazır bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette “ Piknik Sepeti “ oyuncuları ile sohbet eden Rektör Levent, kültürel gelişmeyi sağlayacak önemli unsurlardan birinin de tiyatro olduğunu belirterek, tiyatro oyuncularının, sanatsal ve toplumsal anlamda önemli birer görevi yerine getirdiğini ifade etti. Üniversite olarak bu tür etkinliklere önem verdiklerini dile getiren Rektör Levent, üniversitemizin 15. yıl etkinlikleri kapsamında sahne alacak olan “Piknik Sepeti” tiyatro oyuncularına teşekkür ederek, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Oyuncular da Erzincan da olmaktan ve Erzincan Binali Yıldırım üniversitesi ailesi buluşmaktan dolayı heyecanlı ve mutlu olduklarını belirterek, Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent’e teşekkürlerini sundular.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi 15. yıl etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek olan “Piknik Sepeti “adlı tiyatro oyunu Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi’nde saat 18. 00 Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi akademik, idari personeli ve öğrenciye ücretsiz olarak sergilendi.

Editör: Doğu Gazetesi