Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri, tasarladıkları özel kostümleri giyinerek kent merkezinde şenlik havasında bir etkinliğe imza attı.

Cumhuriyet meydanında düzenlenen etkinlikte çeşitli anaokullarından öğrenciler davet edildi. Etkinlikte Çocuk Gelişimi öğrencilerinin çalışmaları sergilenirken aynı zamanda okul öncesi ve özel gereksinimli çocuklara oyunlar oynatıldı, boyama etkinlikleri düzenlendi. Öğrencilerin giyindikleri kostümler renkli görüntüler oluştururken miniklerin bir hayli keyifli olduğu gözlendi.

Üniversite Öğrencilerinden Şenlik Gibi Etkinlik! (3) 1280X720

 Çocuk Gelişimi Programı öğretim görevlisi Gülcan Bayata öğrencileriyle birlikte hazırladığı etkinlik hakkında açıklamalarda bulundu. Bayata, “Bugünkü çalışmamız, öğrencilerimizle birlikte hazırladığımız okul öncesi ve özel gereksinimli öğrencilerimize yönelik çalışmalar hazırladık. Sergimizde sadece materyaller değil, aynı zamanda öğrencilerimizle birlikte hazırladığımış olduğumuz kostümler de yer alıyor. Bizler bu çalışmaları okul öncesi eğitimde ve özel eğitimde fazlasıyla kullanıyoruz.” dedi.

Tarımsal Alanlar Kontrol Altında Tarımsal Alanlar Kontrol Altında

SMA hastası Nil Peri'de unutulmadı!

Düzenlenen etkinlikle birlikte Nil Peri'ye de destek olmak istediklerini aktaran Bayata, "Sergide öğrencilerimizle birlikte hazırladığımız kitap ayraçları ve bardak altlıklarımız var. Hepsi emek verilen çalışmalar. Onları belli bir ücret karşılığında satışa çıkardık." şeklinde konuştu.

Çoçuk gelişimi öğrencileri ise çoçuklar için düzenledikleri etkinlikte çalışmalarını sergilemekten ve çoçuklarla oyun oynamaktan oldukça keyif aldıklarını belirttiler.

  Üniversite Öğrencilerinden Şenlik Gibi Etkinlik! (2) 1280X720

Editör: Sena ERDOĞAN