Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinin yürüttüğü ‘Doğanın Harikası Bilimin Fabrikası Ergan II’ isimli projenin sertifika törenine katıldı.

TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destek Programı kapsamında kabul edilen Doğanın Harikası Bilimin Fabrikası Ergan II isimli proje kapsamında Erzincan Bilim ve Sanat Merkezi’ne devam eden özel yetenekli 30 ortaokul öğrencisi Ergan Dağı’nda 6 Eylül -10 Eylül tarihleri arasında yapılan bilimsel ve sanatsal etkinliklere katıldılar.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Erzincan Belediyesi, Erzincan İl Özel İdaresi ve Erzincan Meteoroloji Müdürlüğü’nün destek verdiği projenin Sertifika törenine; Vali  Mehmet Makas’ın yanı sıra Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Prof. Dr. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Fatih Ertugay, Vali Yardımcısı Hüseyin Remzi Konak, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün ve bazı kurum müdürleri ile bazı öğretmen, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Editör: Doğu Gazetesi