Erzincan’da güller açacak Erzincan’da güller açacak

Vali Makas mesajında şu görüşlere yer verdi; “Hoş geldin ya Şehri Ramazan! Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni de içinde barındıran, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem azabından kurtuluş olan bir Ramazan ayına daha kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız.
 
Depremlerden ve sel felaketlerinden etkilenen ülkemiz, Ramazan ayının gönüllere ferahlık veren ikliminde inanıyorum ki bu mübarek günleri tüm güzellikleriyle yaşayacak, depremzede kardeşlerimize yardımlarını sürdürecek, kaybettiğimiz canlarımızı hayır dualarıyla yâd edecektir.
 
Ruhumuzu ve bedenimizi terbiye edeceğimiz bu kutsal ayda, soframızı yoksul insanlarımızla, yaşlılarımızla, komşularımızla paylaştığımızda, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım elimizi uzatarak, onlarla dayanışma içerisindeolduğumuzda, orucumuzumanevi zenginliklerle taçlandırırız.
 
İslam âleminin heyecanla beklediği, on bir ayın sultanı Ramazan ayının, birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daha da pekiştirmesini; bolluğun, bereketin tüm sofralara sirayet etmesini temenni ediyorum.
 
Bu duygu ve düşüncelerle,Erzincanlı Hemşehrilerimin, Aziz Milletimizin ve tüm İslam Aleminin Ramazan ayını tebrik ediyor, ellerinsemaya, dillerin duaya gönüllerin Mevla’ya yöneldiği bu mübarek ayın hаyırlаrа vesile olmasını diliyorum.” 

Eyyup TAŞ

Editör: Merve Kiraz