Erzincan Valisi Mehmet Makas, yeni yıl münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.

Vali Makas mesajında şu görüşlere yer verdi; “Hüzünleriyle ve sevinçleriyle 2021 yılını geride bırakıyor, inşallah çok daha güzel gelişmeleri hep birlikte yaşayacağımız; yeni umutların, yeni heyecanların ve yeni beklentilerin olduğu bir yıla giriyoruz.

Öncelikle 2022 yılının; Erzincanlı hemşerilerimiz, Aziz Milletimiz ve tüm insanlık için sevgi, barış, sağlık ve mutluluk dolu bir yıl olmasını diliyorum.

  1. yılında hayata geçirilen ve devam eden projelerle Erzincan’ımızın her alanda gelişmesi ve kalkınması için önemli gelişmeler kaydedilmiştir. Yaşanan bu gelişmeler şüphesiz ki kamu kurum ve kuruluşlarımızın, yerel yönetimlerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın ve halkımızın işbirliği içerisindeki çalışmalarının bir sonucudur. İlimizin kalkınması ve gelişmesi için yapılan bu çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

Yeni yılda da, özellikle ilimizin sahip olduğu bütün değerleri kullanarak gerçekleştireceğimiz projelerle, Erzincan’ın her alanda daha da gelişmesi, kalkınması ve marka bir kent haline gelmesi, en önemli hedefimiz olacaktır.

Yaklaşık olarak 2 yıldır mücadele ettiğimiz koronavirüs salgını maalesef ki halen devam etmektedir. Bu salgın ile mücadelede en önemli silahın aşı olduğunu biliyoruz. Bu nedenle aşılarını yaptırmamış olan tüm hemşehrilerimizin bir an önce aşılarını yaptırmalarını istiyoruz. Ayrıca maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaya devam edelim ve koronavirüsü hep birlikte yenelim.

Bu duygu ve düşüncelerle, vatanımızın bağımsızlığı, milletimizin birlik ve beraberliği için seve seve canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi saygıyla anıyor, Rabbim’den, 2022 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum.”

Editör: Doğu Gazetesi