Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada ,Bal Ligi Takımlarından "Kahramanmaraş İstiklal Spor'un futbolcusu Hemşehrimiz Hakan Doğan'ın ülkemizi yasaboğan deprem felaketinde vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz." 

Kahramanmaraş İstiklal Spor'un ikinci kaybı olduğunun aktarıldığı açıklamada, Heşehrimiz Hakan Doğan'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve Kahramanmaraş İstiklal Spor camiasına ve başsağlığı dileriz. Taner Kahriman'ın ardından ikinci futbolcusunu kaybeden Kahramanmaraş İstiklal Spor camiasının acısını paylaşıyoruz. Bu vesileyle bir kez daha depremde kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağ olsun." ifadeleri kullanıldı.

Minik Zeynep Ece Alkan Tercan kaymakamı oldu Minik Zeynep Ece Alkan Tercan kaymakamı oldu

4 Ekim 1990 tarihinde Erzincan’da dünyaya gelen Hakan Doğan, sağ kanat ve forvet mevkilerinde forma giyerken 32 yaşındaki futbolcu kariyerinde sırasıyla Refahiyespor, Erzincanspor, Cizrespor, Afyonspor, Gebzespor, Nevşehir Belediyespor, Mardin Başak, Tavşanlı Linyit, Adıyaman 1954, Ünye 1957, Tire 2021 ve son olarak Maraş İstiklal forması giyiyordu. Doğu Gazetesi olarak Hakan DOĞAN ‘a Rahmet Ailesine Baş Sağlığı Diliyoruz.

Eyyup TAŞ

5c245584-c51b-4b83-9f18-5748cd1bdbcc_1633x1050

Editör: Merve Kiraz