Belediye Başkanı Bekir Aksun düzenli bir şekilde gerçekleştirdiği Mahalle toplantılarında vatandaşlarımız ile bir araya gelmeye devam ediyor.  Başkan Bekir Aksun Mahalle toplantılarına Kızılay, Hocabey ve Halitpaşa Mahalleleri ile devam etti.

Erzincan Belediyesi tarafından "Mahalleli Soruyor Başkan Cevaplıyor"  sloganı ile başlatılan ve yoğun ilgi gören Mahalle toplantıların 17’ncisi Kızılay, Hocabey ve Halitpaşa Mahallelerinin katılımı ile Salih Erkan İlkokulu toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Bekir Aksun, Eşi Ürküş Aksun, MHP İl Başkanı Salih Aksu, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Ayaz, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri, Ülkü Ocakları İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan, Kızılay Mahallesi Muhtarı Selçuk Cantosun, Hocabey Mahallesi Muhtarı Nazım Telli, Halitpaşa Mahallesi Muhtarı Ruhi Dikilitaş ve Mahalle halklarının katılımı ile gerçekleştirilen toplantı yoğun ilgi gördü.

Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda daha sonra 3 Yıl içerisinde Erzincan Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar ve planlanan projelerin anlatıldığı tanıtım videosu izlendi.

Programda konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı İkram Çamur Kızılay, Hocabey ve Halitpaşa Mahallelerinde yapılan çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgiler verdi.

Kızılay Mahallesi Muhtarı Selçuk Cantosun, Hocabey Mahallesi Muhtarı Nazım Telli ve Halitpaşa Mahallesi Muhtarı Ruhi Dikilitaş ise konuşmalarında; Mahallelerinde yapılmasını istedikleri işler hakkında isteklerini anlatarak,  toplantının yapılamasından dolayı Erzincan Belediyesi Başkanı Bekir Aksun’a da teşekkür ettiler.

Programda Konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Salih Aksu ise, vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Bekir Aksun’a teşekkür etti.

Park halindeki araç bilerek yakıldı iddiası! Park halindeki araç bilerek yakıldı iddiası!

Mahallelerde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Bekir Aksun ise konuşmasında şunları ifade etti; “Yaptığımız çalışmaların bir kısmı tanıtım videosunda anlatıldı. Bütün mahalle muhtarlarımız ayırmaksızın işlerini takip ettiğini ve her gün bize daha güzel bir mahalleyi nasıl oluşturabiliriz diye talepte bulunduklarını burada ifade etmek istiyorum. Geldiğimiz günden beri şehrim için emek koyuyorum. İnsanımın bana duyduğu güvene de layık olmaya çalışıyorum. Hiçbir kuruşumuzu zayi etmeden bugüne kadar hakikaten kıymetli projelere imza attık. Bugün çok şükür Kentsel dönüşümlerle birlikte Kızılay Mahallesi ve Hocabey Mahallesi en prestijli iki mahallemiz olacak. Allah nasip ederse tüm mahallelerimizi bu şekilde şekillendirmeye, kentsel dönüşüme ihtiyacı olan her mahalleye dokunmak durumunda bir gayretimiz var. Erzincan’a hizmet etmek bizim için hem bir şeref hemde bir görev hepinizi seviyoruz. Allah hepinizden razı olsun” diye konuştu. 

Belediye Başkanı Bekir Aksun’un konuşmasının ardından soru – cevap kısmına geçildi. Mahalle halklarının istek ve sorunlarını dinleyen Başkan Aksun, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri vatandaşların sorularını cevaplandırdılar.

Merve KİRAZ

Editör: Mücahit Özdemir