Ak Parti  Erzincan Milletvekilleri Asrın Felaketini yaşayan afet bölgesinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

“Asrın Felaketi olarak değerlendirilen merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 şiddetinde ki depremler sonrasında afet bölgesinde İlk gün itibariyle grubumuzun tüm vekilleri deprem yaşanan 10 İl’e görevlendirildik” diyen Karaman ve Çakır şu açıklamalarda bulundu;

“Bizler Erzincan Milletvekilleri olarak Hatay Reyhanlı ve Hatay Samandağ ilçesinde Hatay Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Şanverdi ile Görevlendirildiğimiz ilçenin Kaymakamı Belediye Başkanı İlçe emniyet Müdürü ile kriz Merkezimizi kurarak ve ileçe’de ki durumu değerlendirdik ve acil ihtiyaçlar noktasında çalışmalarımıza başladık. Hatay/Antakya koordinasyon merkezinde temaslarda bulunarak çalışmalarımıza Samandağ, Kumlu,Yayladağ, Altınözü ilçelerinde incelemeler ile devam ettik.

IBAN'la ödeme alanlara KDV ve vergi cezası geliyor IBAN'la ödeme alanlara KDV ve vergi cezası geliyor

Deprem bölgemizin  OHAL bölgesi ilan edilmesi için perşembe günü Milletvekillerimiz ile TBMM de toplandık ve deprem bölgesi 3 ay süreyle Ohal kararını çıkardık ve Deprem bölgesine geri dönerek çalışmalarımızı bu yönde devam ettiriyoruz.

Depremin yaralarını sarmak için Devlet Millet elele tüm gücümüzle çalışıyoruz Allah yar ve yardımcımız olsun

Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır Deprem bölgesinde ki vatandaşlarımızı en iyi biz anlarız diyen Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, "Depremi yaşayan bir şehrin evlatları olarak afet bölgesinde ki vatandaşlarımızı en iyi biz anlarız. Devletimiz depremin yaralarını sarmak için tüm imkanları seferber etti. Depremzede kardeşlerimizin ihtiyaçlarının karşılanması için tüm Türkiye tek yürek oldu. Deprem felaketinin yaralarını en kısa sürede hep birlikte saracağız. Deprem de hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz"

Merve KİRAZ

Editör: Merve Kiraz