Erzincan Belediyesi, Binali Yıldırım Üniversitesine kayıt yaptırmaya gelen öğrencileri karşılıyor. Kurulan stantlarda öğrencilere şehir ile ilgili bilgi paylaşımının yanı sıra ücretsiz ulaşım imkânı sunuluyor.

Erzincan Belediyesi, üniversite sınavında Binali Yıldırım Üniversitesini kazanarak şehrimize gelen öğrencilerin buradaki ilk günlerinde hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla otogar, havaalanı ve şehir merkezine karşılama stantları kurdu.

Erzincan Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından, Şehirlerarası Otobüs Terminali, Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı ve dört yolda açılan stantlarda şehre yeni gelen öğrenciler karşılanarak belediye araçları ile üniversiteye ve yurtlara ücretsiz ulaşım imkânı sağlanıyor. Sabah 09.00 ile akşam 17.00 saatleri arasında hizmet veren stantlarda personeller, şehrimize yeni gelen öğrencileri karşılayarak Belediye Başkanı Bekir Aksun’un hoş geldiniz mesajını iletiyorlar.

Konu ile ilgili açıklamada bulun Erzincan belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Belediyesi’nin her zaman öğrencilerin yanında olacağını belirterek; “Geleceğimize yön verecek ve ülkemizi ilmiyle, bilimiyle ileriye taşıyacak gençlerimiz bizim için ayrı bir öneme sahiptir. Öğrencilerimizin eğitimleri boyunca yanlarında olduğunu göstermek için onları ilk günden en güzel şekilde karşılıyoruz. Bu vesileyle üniversite hayatına başlayacak tüm öğrenci kardeşlerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” ifadeleri kullanıldı.

Editör: Doğu Gazetesi