Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun’un koordinasyonun da  şehrin daha da yeşillendirilmesi için yapılan önemli peyzaj çalışmalarına destek veren İş İnsanı Ergun Sanalan Belediye’ye yaklaşık 600 adet mavi ladin çam fidani bağışladi.

Erzincan’lı İş İnsanı Ergun Sanalan Organize sanayi Bölgesinde’ki Fabrikasının Bahçesinde 13 yılda yetiştirdiği yaklaşık 600 adet Mavi Ladin Çam Fidanlarını Erzincan Belediyesi’ne bağışladı. Erzincan Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özger, Belediye Park ve Bahçeler Müdürü Esra Sudaş ile birlikte iş insanı Ergun Sanalan’ı ziyaret ederek Erzincan’ı yeşillendirme çalışmalarına verdiği destekten ötürü teşekkür edip kendisine plaket takdim ettiler.

İş İnsanı Ergun Sanalan konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamasında şunları kaydetti; “Sayın Başkanı ziyaretimizde 2022 yılı için Park Bahçe ağırlıklı bir çalışma yapacaklarını söylediler. Bende buna katkım olsun diye elimdeki mavi ladinleri Belediyemize bağışlamayı uygun gördüm. Kabul ettiler, kendilerine takdim ettik. İnşallah şehrimizin güzelliğine bir katkımız olacak, buda bizi mutlu edecek.” diye konuştu.

Uygulamalı bağcılık eğitimi verildi Uygulamalı bağcılık eğitimi verildi

Erzincan Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özger ise yaptığı konuşmasında Ergun Sanalan’a teşekkür ederek şunları ifade etti; “Her şeyden önce Sayın Ergun beye bizleri kabul ederek bugününüzden, bin bir emekle yetiştirdiğiniz fidanları Belediyemize vererek dününüzden şehrimize kattıklarınız için teşekkür ediyor, Erzincanımızın sizin yarınlarınıza da ihtiyaç duyduğunu belirterek katkılarınızdan dolayı şükranlarımı sunuyorum"

Bizler burada ekip olarak sizi ziyaret ederken aslında Erzincan’ı yeşillendirme, daha yaşanabilir bir Erzincan hayata geçirme adına bir heyecanla geldik ve aynı heyecanı taşıyan yatırımcı, girişimci bir vatandaşımızla karşılaştık. Her şeyden önce sizinle bir heyecan ortağı olmaktan mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim.

Belediyemize yapmış olduğunuz, 13 sene emek vererek büyüttüğünüz bu fidanları bize karşılık beklemeden bağışlayarak Erzincan’ı daha yeşil bir hale getirme hususunda yol arkadaşımız oldunuz. Bu bizi daha da mutlu etti onu da belirtmek isterim. 

Belediye Başkanı Bekir Aksun’un Erzincanımızı daha yeşil bir kent yapma vizyonuna yapmış olduğunuz katkılar için teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamınızda başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özger tarafından İş İnsanı Ergun Sanalan’a, Belediye Başkanı Bekir Aksun imzalı “Şehrimizde Belediyemizce yürütülen Peyzaj çalışmalarına vermiş olduğunuz fikir ve desteklerinizden dolayı şükranlarımı sunuyorum” yazılı bir plaket takdim edildi.

Öte yandan Erzincan Belediyesi’ne bağışlanan Çam Fidanları Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin farklı noktalarına dikilecek.

Editör: Mücahit Özdemir