Kuru, Hassas Ve Atopik Ciltlere Dermatolog Tavsiyesi Kuru, Hassas Ve Atopik Ciltlere Dermatolog Tavsiyesi

Erzincan'da uyuşturucu ile mücadele timleri tarafından (KOM) gerçekleştirilen operasyonda 17 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. 

Edinilen bilgilere göre bu gün saat 06.00'da Antalya, Isparta, Erzincan ve Ordu'da eş zamanlı olarak bir operasyon düzenlendi. Toplam  4 ilden 260 şüpheliden 241’inin, 37,38,39 ve 40’ıncı Kökünü Kurutma Operasyonu’nda gözaltına alındığı belirlenen operasyonun Erzincan ayağıyla ilgli olarak Erzincan valiliğindenaçıklama yapıldı .

İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu Antalya'da operasyonu yönetirken gazetecilerin karşısına çıkarak bazı açıklamalarda bulundu. "Operasyonlar Erzincan, Isparta ve Ordu’da başladı. 4 ilde operasyonlar başarılı şekilde tamamlandı. Uyuşturucu satıcısı, imalat iştirak edenler olarak 5 aydır projeli olarak takip ediliyordu. Sürekli sahadayız. Yakalamalarımız uzun süreli projeli takiplerle gerçekleştiriliyor. Projeli takiplerin diğer yakalamalardan farkı takip ve soruşturma, izleme bir çeteyi çökertmek, uyuşturucu satış ağını çökertmektir” diye konuştu.

Erzincan'da gerçekleştirilen operasyonlara 38 ekip, 30 özel harekat unsuru ve  139 personel ile başlatılan operasyonlar baştan sona dron ile de takip edildi.  2 dedektör köpeğin de katıldığı operasyon ile 24 şüpheliye yönelik 25 adreste ve 4 ayrı ilde gerçekleştirilen operasyonlarda 17 kişi gözaltına alındı.

Editör: Mücahit Özdemir