"Candır Kitap Can, Hep Birlikte Okuyor Erzincan" projesi kapsamında ErzincanARGE birimi olarak etkinliklere hız kesmeden devam ediyor.

Projenin diğer ayağı olan Online Yazar Söyleşileri ile Erzincan’daki ilkokul, ortaokul ve lise kademesindeki öğrencilerimizi yazarlarla online platformda bir araya getiriyoruz. Aynı zamanda yazarımızın önceden özel olarak isme imzalı kitabını öğrencilerimize ulaştırılmasını sağlıyoruz. Bu çerçevede Yazar İlknur Bektaş ile 3 Mart 2022 saat 19:00 Erzincan Fen Lisesi, Erzincan Spor Lisesi, Hacı Ali Akın MTAL ve Tercan Anadolu Lisesi öğrencileriyle zoom platformu üzerinden "Milli Mücadelenin Cesur ve Kahraman Kadınları" 'adlı söyleşi ile bir araya gererek keyifli bir sohbet gerçekleştirildi. Söyleşiye Strateji Geliştirme Hizmetleri ve Arge Birimi Şube Müdürü Hüseyin Erol, Okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Söyleşi, Strateji Geliştirme Hizmetleri ve Arge Birimi Şube Müdürü Hüseyin Erol'un açılış konuşması ile başladı. Daha sonra söyleşi ARGE birimi öğretmenlerimizden Kübra Tuğçe Bingöl'ün koordinatörlüğünde devam etmiş olup son kısımda da yazar öğrencilerin soruları yanıtladı.

Editör: Doğu Gazetesi