Kahramanmaraş merkezli yaşanan 2 büyük depremin hemen ardından Malatya'da sıcak çorba yaparak halkın içini ısıtan Şehit Aileleri Koruma derneği üyeleri bu kez görevli olarak Hatay'a gitti. Erzincan Valisi Mehmet Makas'ın Hatay'da organizatör olarak görevlendirilmesinin ardından bölgedeki eksiklikleri gidermek üzere Hatay'a giden Şehit Aileleri Koruma Derneği başkan ve şehit ailelerinden oluşan ekip günde 3 kap yemek ile yaklaşık 10 bin kişinin yemek ihtiyacını karşılayacak. 

Şehit Aileleri Koruma derneği Başkanı Abdulkadir Zengin "Erzincan'da depremi yaşayan,  depremin yıkımını bilen bireyler olarak elimizi taşın altına koymak istedik. Bu konuda Valimiz Mehmet Makas'ta bize yön verdi. Hizmet için açılan kapıyı araladık ve Hataylılara günlük 3'er kap yemek üreterek hizmet ediyoruz" dedi. 

Hatay'ın Belen ilçesi Belediye Başkanı da yaptığı konuşmasında Erzincan'dan bu görev için gelen Şehit Aileleri Koruma Derneği başkanı ve üyelerini tebrik etti. Üstlenilen görevin Belenliler için önem arzettiğini belirten belediye başkanına ve tüm depremzedelerimize doğu gazetesi olarak geçmişolsun dileklerimizi iletiyoruz. 

ŞOK'ta Satışa Sunulan TEFAL Az Yağlı Fritöz Alınır mı? Gerçek Kullanıcı Yorumları ŞOK'ta Satışa Sunulan TEFAL Az Yağlı Fritöz Alınır mı? Gerçek Kullanıcı Yorumları

şehit aileleri Hatay BelenŞehit Aileleri Hatay belen Yemek yaptı-1Şehit Aileleri Hatayda yemek yapıyor-1

Editör: Mücahit Özdemir