İSTANBUL (AA) - Altın Lider Ödülleri 2022'de CHRO kategorisinde ödül alan ÜNLÜ & Co İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim & Pazarlama Yönetici Direktörü Elif Özer, "En Beğenilen 50 CHRO" arasında yerini aldı.

Asgari ücrette ara zam! Asgari ücrette ara zam!

Şirket açıklamasına göre, Türkiye'nin öncü yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi grubu ÜNLÜ & Co, 2022'yi ödüllerle tamamlıyor. Altın Lider Ödülleri'nde "En Beğenilen 50 CHRO" arasında yer alan ÜNLÜ & Co İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yönetici Direktörü Özer, "Altın Lider Ödülü"nün sahibi oldu.

KREA M.I.C.E. tarafından gerçekleştirilen Altın Lider Ödülleri, demokratik bir seçim altyapısı ile kurgulanması, her iş insanının kendi beğendiği lideri aday gösterebilmesi ve iş dünyasından geçen yıl 30 binden fazla katılımın olması sebebiyle "Türkiye’nin En Prestijli Liderlik Ödülleri" olarak kabul ediliyor.

Daha kapsayıcı ve teknolojik bir ödüllendirme platformu oluşturma amacıyla "C Level" liderler için sunulan Altın Liderler Ödül Platformu'na 2021'de 30 binden fazla tekil oy ulaştı. 2022'de ise kullanılan oy sayısı yüzde 30 artarak 46 bin 615 oldu.

- "Bu başarıdaki en büyük gücümüz insan kaynağımız"

Açıklamada ödül törenindeki konuşmasına yer verilen Özer, kuruldukları ilk günden beri finansal hizmetler sektöründeki geniş tecrübe ve farklılaştırılmış iş kolları ile müşterilere dünya standartlarında hizmet sunduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Bu başarıdaki en büyük gücümüz insan kaynağımız. Onların yetkinliklerini artırmak için elimizden gelen her türlü desteği veriyor, geleceğe yatırım yapıyoruz. Veri odaklı stratejiler geliştiren, çevik ve insan odaklı sistemler kuran İK ekipleri ve liderler küresel bazda değişime öncülük edecek. Biz de bu çerçevede, Stevie ve Globee ödüllerinin sahibi olan kıymetli projelerimizden ÜNLÜ Dijtal Akademi'yi yaratarak tüm çalışanlarımız ve ailelerinin birlikte kullanabilecekleri, kendilerini geliştirebilecekleri sadece ÜNLÜ & Co'ya özel bir platform tasarladık. Gelecek dönemde de insan kaynağımıza yapacağımız yatırımlar en önemli gündem maddelerimizden olacak. Bu ödülün alınmasında katkı ve desteği olan tüm ekip arkadaşlarımı kutluyor ve teşekkür ediyorum."

Kaynak: aa