Haber: Merve KİRAZ

İşçi biziz, tatili memur, kutlamayı siyasiler yapıyor! İşçi biziz, tatili memur, kutlamayı siyasiler yapıyor!

Burhan Çakır açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Geçtiğimiz hafta sonu cumhuriyetimizin 99. Yıldönümünü tüm yurtta coşku ile kutladık. Kutlamaları taçlandıran aziz milletimiz nezdinde gurur ve heyecan ile karşılanan 60 yıllık milli hayalimiz olan Türkiye’nin otomobili TOGG Fabrikası’nın açılışı ve ilk aracın banttan inişi bu anlamlı günde gerçekleşti.

Sayın cumhurbaşkanımızın açıkladığı Türkiye’nin yüzyılı vizyonunun ilk adımı olan bu açılış yapamazsınız diyenlere de en güzel cevap oldu.

Yapılan her hizmeti eleştirmeyi, karalamaya çalışmayı kendilerine huy edinenler Türkiye ilerledikçe hazmedemiyor, yapılan her yeni hizmette sancıları artıyor.

Değerli arkadaşlar,

Bizler güçlü ve büyük Türkiye yolunda durmadan, duraksamadan emin ve kararlı adımlarla ilerleyeceğiz. Milletimizin huzur ve refahını yükseltip hayallerini gerçekleştirmek için gece gündüz çalışmaya ve bu aziz millete hizmetkar olmaya devam edeceğiz. Bizler büyük ve güçlü Türkiye hedefine adım adım ilerleyip engelleri bir bir aşarken maalesef içimizdeki bazı kendini bilmezler karalama kampanyalarına hız vererek dozu her geçen gün arttırıyorlar.

Daha geçen hafta şerefli Türk ordusuna kimyasal silah kullandı iftirası atan doktor müsveddesinin ihaneti unutulmamışken, bu kez de talihsiz bir iftira bu ülkenin ana muhalefet partisinin genel başkanından geldi.

Uyuşturucu ticareti yapmak, müsaade etmek ile para aklayarak cari açığı kapatmak gibi utanç verici bir iftirayı kahraman Türk polisi ve şerefli jandarmamıza atan Kılıçtaroğlu ’nu kınıyorum. Milletimizin huzur ve refahı için gece gündüz çalışan, bu uğurda canlarını feda eden şerefli güvenlik güçlerimize atılan bu iftira milletimizi derinden üzmüştür. Kılıçtaroğlu’nun tüm asker, polis ve jandarma mensupları, aile ve yakınlarından özür dilemeye davet ediyorum.

Amerika ziyaretinde aldığı emirleri uygulamaya başladığı açık. Henüz kayıp 8 saatin açıklamasını yapamamışken çirkin bir iftira ile gündem değiştirme çabalarına giren, bu haftada İngiltere’deki patronlarından emir almaya giden bu zat maalesef ki bu ülkenin ana muhalefet partisinin genel başkanı.

Sayın Kılıçtaroğlu soruyorum,

Milletin hayrına yapılan bu güzel hizmetleri karalamaktan ne zaman vazgeçeceksiniz?

Kamunun vicdanı mahkemelerimizi basıp hoşlarına gitmeyen bir karar verdiği için hâkime saldıran partili ve vekilleriniz ile ilgili bir tepki gösterecek misiniz?

Helalleşme den kastınız öğretmenlerimize, asker polis ve jandarmalarımıza hakaret ve iftira atmak mıydı? Bununla ilgili özür dileyecek misiniz?

Siyasi karanlık hesaplardan uzak gerçekten millet için çalışmayı, emirleri Amerika ve İngiltere’deki patronlarınızdan değil milletimizden almayı düşünüyormuşsunuz.?”

Editör: Doğu Gazetesi