Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım bünyesine; müfettiş yardımcısı, uzman yardımcısı ve servis görevlisi pozisyonlarında olmak üzere toplamda 577 personel alımı gerçekleştirecek. 

Buna göre Ziraat Bankası'na 15 müfettiş yardımcısı ve 150 uzman yardımcısı olmak üzere toplamda 165; Ziraat Katılım'a ise 12 müfettiş yardımcısı, 150 uzman yardımcısı ve 250 servis görevlisi olmak üzere toplamda 412 personel alımı yapılacak. 

Selahattin Demirtaş’a çeşitli suçlardan toplam 42 yıl hapis cezası verildi Selahattin Demirtaş’a çeşitli suçlardan toplam 42 yıl hapis cezası verildi

Başvurular; 24 Ekim - 10 Kasım 2023 tarihleri arasında İstanbul Üniversitesi’nin https://ziraatbankisealim.istanbul.edu.tr internet sitesine üye olmak suretiyle yapılacak.

“Sınav Başvuru Formu” aday tarafından eksiksiz olarak doldurulacak ve son 6 ay içerisinde çekilmiş JPEG formatında vesikalık fotoğraf, sınav başvuru formuna eklenecek. Fotoğrafı bulunmayan veya belirtilen özellikleri taşımayan fotoğrafla yapılan başvurular ise kabul edilmeyecek. 

Sınava başvuracak adaylardan, Üniversite tarafından belirlenen sınav ücreti olarak 200 TL ödeme isteniyor. Buna göre ödeme işlemi, sınav başvurusu esnasında ÜNİVERSİTE’nin https://ziraatbankisealim.istanbul.edu.tr internet sitesi üzerinden kredi/banka kartı ile gerçekleştirilecek.

Editör: Sena ERDOĞAN