Erzincan’daki Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yapılan 157. Yönetim Kurulu Toplantısında bölgedeki turizm altyapısının güçlendirilmesi adına önemli bir karar alındı. KUDAKA (Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı) öncülüğünde gerçekleşen toplantıda Ergan Dağı'nda yapılması planlanan altyapı tesisi projesine dair bir diğer önemli gelişme planlanmış 111 milyon TL bütçeli bu projede, 33 milyon TL'lik kısmın KUDAKA tarafından finanse edilmesi kararlaştırılmıştı.

Bu destek, kayak merkezi ve çevresindeki altyapı hizmetlerinin modernize edilmesi ve bölgedeki turizm potansiyelinin artırılmasına büyük katkı sağlayacak.

Gerçekleştirilen toplantıya katılmak üzere Erzincan'a gelen Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ve Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu ve Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ile beraber toplantının hemen ardından Ergan Dağı Kayak Merkezini ziyaret ederek tesis ve yapılan hizmetler hakkında bilgi aldılar.

Döviz Rekoru Akaryakıtı Vurdu: Zam Geliyor! Döviz Rekoru Akaryakıtı Vurdu: Zam Geliyor!

Editör: Merve Kiraz