Ergenekon Mahallesindeki Kauçuk Zemin Kaplama ile yapılan yürüyüş yolu mahalleliyi çileden çıkartmaya devam ediyor.

Ergenekon Mahallesi Şehit Polis Orhan Dilekçi Sokağı üzerinde bulunan kauçuk parkelerin hali içler acısı.
Ergenekon Mahallesi Şehit Polis Orhan Dilekçi Sokağında yürüyüş yolunun bahçe kapılarının önünden geçtiği apartman sakinleri yağmurlu günlerde apartmanlarına  girebilmek için kırk takla atıyor.

Yerlerinden çıkan ve hava şartları dolayısıyla büzüşen kauçuk parkeler yağmurlu havalarda su ile doluyor. Yürüyüş yolunun kapılarının önünden geçtiği apartman sakinleri giriş çıkışlarda zorluk çekiyor. Normal şartlarda dahi yürüyüş yolu üzerinden geçen bir çok  insan yerlerinden çıkan kauçuk parkelere takılıp düşüyor . Adı yürüyüş yolu olan bu yol amacını yerine getirmediği gibi mahalle sakinlerine eziyet olarak varlığını sürdürüyor.

Zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı 3 araç hasar gördü Zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı 3 araç hasar gördü

Mahalleli ve yolun evlerinin önünden geçtiği apartman sakinleri yürüyüş yolunun yenilenmesini istiyor.
Yıllar önce yapılan kauçuk parkelerin hava değişimleri nedeniyle geçen zamana direnemeyerek bozulduğunu yıprandığını ve yerlerinden çıktığını ifade eden mahalleli bir kez daha Erzincan Belediyesi’nden konu ile ilgili çalışma yapmalarını istedi. 
 

Editör: Merve Kiraz