80 km'lik saf elektrikli sürüş menzili ve 18 kW DC hızlı şarj desteği gibi özellikleri dikkat çeken BYD Seal U, lansmana özel 2.090.000 TL’lik fiyatıyla BYD bayilerinde yerini aldı.

BYD SEAL U DM-i, standart donanımında LED ön farlar ve LED fren lambaları, 19 inç alüminyum alaş­ımlı jantlar, panoramik cam tavan, 10 hoparlörlü Infinity ses sistemi, ön cama yansıtılan renkli bilgi ekranı (head-up display), 15,6 inç elektrikli dönebilir dokunmatik multimedya ekranı, 360 derece panoramik görüş kamerası, elektrikli ayarlanabilir havalandırmalı ve ısıtmalı ön koltukları bulunuyor.

Yenilikçi Super DM (Dual Mode) teknolojisininin kullanıldığı model, yüksek performansı, yüksek verimliliği ve konforu bir arada sunuyor.

Öte yandan Premium SUV, dört silindirli 72 kW’lık (96 hp) 1.5 litrelik benzinli motoru, 145 kW’lık elektrikli motorla kombine ediyor. BYD’nin 8 yıl/200.000 km garanti sunan, öncü Blade Batarya teknolojisini kullanan BYD SEAL U DM-i, Türkiye’nin tek DC şarj özelliği olan şarj edilebilir hibriti olma özelliğini taşıyacak.

4 PKK/YPG’li terörist etkisiz! 4 PKK/YPG’li terörist etkisiz!

Aracın kombine olarak menzilinin 1.080 kilometre olması, şarj edilebilir hibrit BYD SEAL U DM-i modelini konforlu bir uzun yol otomobili haline getiriyor. Modelin 18 kW DC hızlı şarjı destekleyen bataryası da rakiplerinden ayrışmasını sağlıyor.

DC hızlı şarjı kullanarak otomobilin bataryasını %30’dan %80 doluluğa ulaştırmak sadece 35 dakika sürüyor.

 Güçlü omuz çizgileri ve şık tavan çizgisiyle sportif görünüme sahip bu yeni model, aynı zamanda araç kabininde de yüksek teknoloji, pratikliği ve konforu bir arada sunuyor.

Yüksek kaliteli malzemeler ve işçiliğe sahip kabinde, markanın teknolojik DNA’sını yansıtan iki büyük dijital ekran yer alıyor. Tercihe göre yatay veya dikey formatta kullanılabilen 15.6 inç’lik elektrikli dönebilir multimedya ekranı ve birçok bilginin de yer aldığı 12.3 inç’lik sürücü göstergesi her şartta kolay kullanım sağlıyor.

Editör: Sena ERDOĞAN