Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği (EYUDER) Erzincan İl Temsilcisi Ahmet Sağsöz ve Ömer Faruk Türkeri,  İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün'ü ziyaret ederek, EYFOR-13 ve dernek çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundular.

Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği Erzincan İl temsilciliği, Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün’ü ziyaret etti. Ziyarete EYUDER Erzincan İl temsilcisi Ahmet Sağsöz ve Dernek Üyesi Ömer Faruk Türkeri katıldılar. Yapılan görüşmede Mayıs ayında İzmir’de düzenlenecek olan EYFOR-13 hakkında bilgi paylaşımında bulundular. EYUDER İl Temsilcisi Ahmet SAĞSÖZ yaptığı açıklamada, Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği ve 9 Eylül Üniversitesi’nin ortaklaşa düzenledikleri Uluslararası Eğitim Yönetimi Formunun (EYFOR XIII) 11-15 MAYIS 2022 tarihleri arasında İzmir’de gerçekleşeceğinive ülkemizin eğitimine katkı sunmak isteyen eğitimcileri EYFOR-13’ e beklediklerini söyledi.

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün ise yaptığı açıklamada EYFOR 13’ün ülkemiz için hayırlara vesile olmasını dilediğini belirtti.

Editör: Doğu Gazetesi