Xiaomi Mi BAND 8

Xiaomi Smart Band 8 J 1218X960

Otomatik parlaklık ayarı ortam parlaklığına hassas şekilde uyum sağlıyor. 

Deri kayış, çift sargılı kayış, zincir kayış ve örgülü kayış olmak üzere ürünün çeşitli kayış seçenekleri bulunuyor.

Bileğin yanı sıra kolye saat olarak da kullanabiliyor.

Mi Fitness uygulamasıyla birlikte çalışan Band 8, koşarken adım sıklığını, uzunluğunu, darbe kuvvetini ve stilini kontrol edebiliyor. 

Tüm gün stres izleme, kadın sağlığı yönetimi, uyku izleme, gün boyu kan oksijen doygunluğu izleme, kalp atış hızı izleme gibi sağlık verilerini kontrol ediyor.

ŞOK'ta satışa sunulan Hoover Kurutma Makinesi Alınır mı? Gerçek Kullanıcı Yorumları ŞOK'ta satışa sunulan Hoover Kurutma Makinesi Alınır mı? Gerçek Kullanıcı Yorumları

Huawei BAND 8

Huawei Band 8 J 1280X686

Huawei Band 8'in daha daha geniş ekran bulunuyor. 

Aynı zamanda 3 renk kayış seçeneği ve 10 binden fazla  saat yüzü sunuyor. 

Huawei TruSleep 3.0 sistemi, uykunun her saniyesini takip ediyor ve daha iyi bir uyku için önerilerde bulunuyor.  Uyandıktan sonra uyku raporu sunuyor.

Kalp atış hızını, 100 antrenman modu ile egzersizleri, adet döngüsünü takih etme gibi sağlık verilerini kontrol ediyor.

Xiaomi Band 8 Gerçek Kullanıcı Yorumları

"Bileklik sade ve şık. Bilekte kocaman durmuyor. Özellikleri verilen fiyati fazlasıyla hak ediyor"

"Ürün çok güzel ve şarjı çok iyi gidiyor 10 gündür kullanıyor ve çok güzel."

"Arkadaşlar ürunü aldım 2 aydan fazla bir süredir kullanıyorum. Ürün sapasağlam geldi. Çok da iyi calışıyor hiçbir sıkıntısı olmadı."   

"Mi band 7 den geçtim 60 Hz ekran 600nit parlaklık ve otomatik parlaklık özelliklerinden dolayı geriye kalan çoğu özelliği aynı zaten 7 ile bütçesi olan geçebilir tavsiye ediyorum çok akıcı olmuş 7ye göre ekran. 60 Hz hassasiyetini hissediyorsunuz. Arayüzünde küçük değişiklikler var bunlar da farklılık katmış ekran büyüklükleri birebir aynı fakat mı band 8 metal kasa olduğu için çok sık ve bir tık daha büyük duruyor. "

Huawei BAND 8 Gerçek Kullanıcı Yorumları

"3 gündür kullanıyorum. Egzersiz ve yürüyüş kontrollerini yapabilmek için aldım. Memnun kaldım ürün beklentimi karşıladı." 

"Mi band 6 ve Apple Watch 7 kullanmış birisiyim bu fiyata bu kadar kaliteli ve özellikli bir band satılacağını tahmin etmezdim."

"Çok şahane bir saat. Ölçümler doğru, çok spor, çok hafif."

"Açtığımda cihazın şarjı yüzde 70 di. Bluetooth bağlantısını kullanmıyorum (günde 2 dakika belki açık oluyor). Her gün yüzde 10 şarj gidiyor. Saat takmayalı uzun zaman olmuştu biraz darlanıyorum ama bu bileklik baya hafif gün içinde kendini unutturuyor ve bileğim ince olduğu için büyük durmasından endişelenmiştim gayet güzel ve şık duruyor."

Editör: Sena ERDOĞAN